הסרת קעקוע חדש

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

03/03/2012 | 22:05 | מאת: אדי

שלום , עשיתי קעקוע לפני מספר ימים על זרוע ידי ואני מאוד לא מרוצה ומעוניין להסירו . כמה זמן עליי להמתין בכדי שאוכל להתחיל ולטפל ? הקעקוע הוא כיתוב(מילים קטנות שמוקפרדות) שחור דק וצבע עורי בהיר מאוד. האם ישנו סיכוי שהקעקוע ייעלם לגמרי או ישארו צלקות?

שלום אדי צריך לחכות לפחות חודש לפני תחילת טיפול,צבע שחור בדרך כלל יורד בקלות יחסית הההצלחה תלויה בסוג הפיגמנט, ריכוזו ,עומקו בעור,ומיקומו בגוף,נדיר מאד להתקל בצלקות במקרה כזה.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר