הורדת קעקוע גדול מהזרוע

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

21/02/2012 | 20:16 | מאת: שיר לב

שלום לך אביגדור אני בת 18 ועשיתי טעות ענקית לפני שנה עברתי משבר ועשיתי קעקוע גדול על חצי זרוע קעקוע גדול לא ציעוני שרובו עשוי מהצללות ומקווים הקעקוע לא צבעוני ושמעתי שטיפול להורדתו עולה המון כסף וכרוך בהמון זמן ואני חיילת אשמח לדעת אם זה נכון ואם יש דרכים אחרות להורדתו? תודה גדולה שיר

שלום שיר לב כן זה תהליך ממושך,יש כמה דרכים מהירות להסיר קעקוע כמו ניתוח כריתה ,שריפה בעזרת co2 לייזר,שיוף, וחומצות למיניהם,השיטה שבה אנו עובדים(פולס לייזר ndyag) נותנת את התוצאה האסטתית הטובה ביותר,גם אם היא איטית...

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר