דחוף רוצה להוריד אצלך קעקוע

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

28/05/2011 | 03:56 | מאת: דנה

שלום אביגדור יש לי קעקוע ביד צמיד דק כזה בצבע שחור אם שני חצים קטנים הוא בצבע שחור,אני יודעת שאסור לפרסם מחירים אבל יש לי רק 2000 שקל האם זה יכול להספיק לי אם אני משלמת את זה מראש?אני ממש רוצה להוריד את זה אצלך כי שמעתי שאתה הכי טוב כולם ממליצים עליך תעור לי תודה..והאם אתה עובד בסניפים אחרים ראשון או תא?תודה

דנה שלום זה אינו פורום מסחרי ולכן אני מנוע מלענות לך,פורום זה נועד למתן מידע בתחום הסרת הקעקועים,למידע נוסף אני ממליץ לך לפנות לאתר www.tattoolaser.co.il

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר