הסרת קעקוע אדום מפרק היד

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

15/05/2011 | 18:35 | מאת: אוש

שלום.עשיתי קעקוע לפני שנה וחצי. חוץ מזה שהוא אינו אסתטי, הוא גם שורף לי. (יש לי עוד 2 קעקועים שחורים, אני לא מרגישה אותם. את הקעקוע הזה אני מרגישה!). אני מאוד רוצה להסיר אותו אך פוחדת כי הוא נמצא בפרק ידי מעל הורידים,היכן שהעור דק במיוחד. יש לציין כי עשיתי את הקעקוע פעמיים-פעם אחת ואחרי חודש תיקון, אך המקעקע הגרוע לא הצליח לתקנו. רופא עור שהלכתי אליו אמר לי לסוע לארה"ב כי המכשיר להסרת צבע אדום עולה 150,000 דולר ובארץ יקר מידי להחזיק בו. מה לעשות? כמה זה צריך לעלות? האם יש סיכון? נ.ב-אני גיטריסטית

שלום אוש עקרונית אין בעיה להסיר צבע אדום ,איזור פרק היד אכן רגיש,אך הסיכון הוא סטנדרטי,תחושת הצריבה היא כנראה אלרגיה לסוג הפיגמנט האדום,הפתרון הטוב ביותר הוא אכן הסרתו בלייזר,לפרטים ומידע נוסף אנא כנסי ל www.tattoolaser.co.il למדור שאלות ותשובות.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר