הסרת קעקוע, אולי??

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

29/04/2011 | 15:04 | מאת: אנה

שלום, לפני מספר שנים רב היה לי עגיל באף. אחרי שהורדתי את העגיל נשאר לי סימן כחול באותו המקום. כשהלכתי לרופא עור, הוא טען שהמתכת הפשוטה של העגיל בו השתמשתי הוריד צבע והשאיר לי סוג של קעקוע. האם זה ייתכן? והאם בשביל להוריד את הסימן הזה אני צריכה הסרת קעקוע? תודה מראש!

שלום אנה לעיתים הנקודה תתבהר עם השנים,ולעיתים אין מנוס מהסרת קעקוע. כמה זמן יש לך את הסימן?

29/04/2011 | 19:02 | מאת: אנה

יש לי את הסימן הזה כבר כמה שנים מ2007.. אין סימן להתבהרות מאז.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר