הסרת קעקועים - עור כהה

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

08/03/2011 | 18:43 | מאת: y

האם הטכנולוגיה שאתם משתמשים בה מביאה תוצאות יפות גם על עור כהה ושזוף יותר? ראיתי שנשארות לפעמים צלקות לבנות..

Y שלום לייזר המדילייט C6 מסיר קעקועים גם מעור כהה - יש לי מטופלים ומטופלות רבים יוצאי העדה האתיופית יש כמובן הבדל בין עור כהה ועור שזוף לדעתי אתה קצת מתבלבל בין לייזר להסרת קעקועים ובין לייזר להסרת שיער - אלו שתי מערכות שונות לגמרי לפרטים נוספים אתה יכול להכנס לקרוא באתר: http://www.tattoolaser.co.il/

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר