הסרת איפור קבוע בגבות

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

03/01/2016 | 12:02 | מאת: ה

שלום, לפני כשנתיים-שלוש עשיתי איפור קבוע בגבות בגוון חום כהה. כיום, הוא דהה מעט ואני מעוניינת להסירו. האם ניתן להסירו ללא הישארות סימן כלשהו ? האם יש סיכון של צלקת/כוויה וכו ... ? (בכל זאת, זה בפנים) כמה טיפולים בערך אצטרך עד להסרה מלאה? תודה

שלום ה צריך לבדוק מקרוב, סיכונים סטנדרטיים לטיפולי לייזר על אף שהם נדירים תמיד צריכים להילקח בחשבון, ממוצע טיפולי גבות 3-6 בכפוף לטסט מוצלח, עד 95% אחוזי הסרה.

25/01/2017 | 21:35 | מאת: אינסה

שלום, אני ביצעתי 7 טיפולים של לייזר.. להסרת איפור קבוע מהגבות. וזה עדיין לא נמחק !! זה מתסכל אותי מאד.. מה אפשר לעשות ... להמשיך טיפולים ??

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר