קעקוע שהוא צלקת

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

27/04/2015 | 17:29 | מאת: מקועקעת

שלום אביגדור, מזה זמן רב שאני רוצה להגיע ליעוץ אך חשוב לי לברר - לי יש קעקוע שהוא ממש צלקת על העור. האם ההסרה יכולה להעלים גם את החריטה הזו על עורי או שכאן מדובר בתהליך אחר?

שלום מקועקעת תהליך הסרת קעקוע נועד כדי לטפל בפיגמנט הקעקוע ולא כדי ''לתקן את העור'' עם זאת לעתים קרובות הסרת הקעקוע מיטיבה עם המרקם וזאת מכמה סיבות טובות, אך לא תמיד, ולכן במידה ובאת עם סימן בקעקוע עלייך להניח שלאחר התהליך הוא עדיין יישאר שם, ללא צבע הקעקוע כמובן.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר