קעקוע

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

22/04/2015 | 17:12 | מאת: נטלי

שלום האם ידועות תופעות לוואי בטווח הארוך וסיכונים נוספים לעשיית קעקוע? האם הוא מעלה הסיכוי למחלות? היכן אוכל למצוא מידע נוסף בנושא? תודה

שלום נטלי אמנם הפורום עוסק בהסרת קעקועים לא עשייתם אך זו שאלה טובה, למעט אלרגיה מקומית נדירה בעיקר בגווני אדום (שניתנת לטיפול) לא ידוע על בעיה נוספת, יש המון מידע ברשת יש הרבה דעות בדבר ומעט מאד מחקרים, עשייה של קעקוע במקום מקצועי ומורשה בלבד שם אותך בצד הבטוח יותר.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר