אחרי הסרה

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

03/01/2015 | 07:06 | מאת: משי

שלום אני כבר שנתיים מנסה להסיר קעקוע התחלתי במכון מסויים שהיתה בעיה באמינות ועברתי שם כ4 טיפולים ומשם עברתי למכון אחר ששם גם עברתי 3 טיפולים יש תוצאות אבל ממש קצת יחסית לכמות הטיפולים כיום החלטתי כנרה לחפש מקום אחר שיוכל לעזור לי .. האם אתה חושב שאצלכם יהיה לי מענה ? ועוד שאלה תוך כמה זמן ניתן לעשות קעקוע על איזור בגוף שעשו בו הסרה של קעקוע ? תודה רבה

שלום משי ???, מומלץ לחכות כ-3-6 חודשים.

05/01/2015 | 12:52 | מאת: משי

והאם אתה חושב שאולי זה שהקעקוע לא יורד טוב זה קשור למכון או למכונה ? או שאין קשר ואין טים להמשיך לנסות

שלום משי עשויות להיות הרבה סיבות, סוג הפיגמנט,העור,עומק הקעקוע, סוג המכשיר(יש הרבה מכשירים בשוק רובם לא מסוגלים למלאכה!),וכמובן יכולות וניסיון מעשי של המטפל עצמו, וזו רק קצה היריעה, את מבינה שלגבי הקעקוע שלך לא אוכל לחוות דעה ללא בחינה מעמיקה מקרוב, מה שכן היכולות שלנו בדר''כ מתחילות היכן שהשאר נתקעים, למידע נוסף כנסי לאתרנו www.tattoolaser.co.il

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר