הסרת איפור קבוע בגבות

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

22/12/2014 | 17:59 | מאת: ש.ב.

שלום, ביצעתי הסרת איפור קבוע בגבות (לא את כל הגבה, אלא רק שני מקטעים קטנים מתחת לגבה בצד האף, גודלם כ-1 ס"מ פחות או יותר לכל צד). לצערי הרב עשיתי כבר 9 טיפולים ואני לא רואה תוצאות, ניתן לראות פס בהיר אך יש מסביבו "הילה" שחורה שזה מה שאני רוצה להסיר. המכשיר שטופלתי בו הוא "פורטונה". האם לדעתך המכשיר שלך יסיר את ה"הילה"? ראוי לציין, כי כל פעם עלו בדרגת העוצמה בגלל שלא ראיתי תוצאות (סבלתי מכוויות, שטפי דם שחלפו כמובן לאחר 10 ימים).

שלום ש.ב נושא האיפור הקבוע מורכב למדי הן בשל סוג הצבע ומרכיביו והן בשל האזור והרגישות האסתטית סביבו, התופעה שאת מתארת מעניינת,ברוב המקרים אנו משיגים תוצאות ומצליחים לעזור בהצלחה, למעט מקרים שאינם מתאימים לטיפול - היות וחלק מצבעי האיפור הקבוע עשויים לשנות גוון לאחר טיפול בלייזר ובחלקם לא ניתן לטפל כלל.

11/06/2016 | 22:03 | מאת: ענת

היכן מירי בוהדנה הסירה את הקעקוע?אני רוצה להסיר איפור קבוע בגבות

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר