לאחר הסרה

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

06/10/2014 | 10:44 | מאת: דנה

היי, אם ביצעתי הסרת קעקוע במכון אחר, והקעקוע לא הוסר 100%, האם יש סיכוי שהמכשיר שלך יוכל להעלים את השאריות או שלאחר הסרה במקום אחד אין סיכוי לנסות ולהמשיך? תודה

שלום דנה כמעט תמיד, הסרה מוצלחת של ''שאריות'' קעקוע תלויה בהרבה גורמים חלקם אכן תלויים בסוג, כמות ,ותוצאת טיפולים שונים ומשונים במכשירים או חומרים כאלה ואחרים וכל מקרה בעצם לגופו, וללא בחינה מדוקדקת של הקעקוע לא באמת ניתן לדעת, הסרה מוצלחת נעה בין 95-97%, *וזה אף פעם לא ''רק'' המכשיר, במקרה שלנו זה גם המכשיר.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר