הסרת קעקוע

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

16/09/2014 | 15:54 | מאת: דני

שלום, לפני שנה ביצעתי אצלך טסט, הטסט עבר בהצלחה וניתן לראות דהייה. במידה ואחליט לבצע הסרה, האם הצלחת הטסט יכולה לשקף את הצלחת הטיפול על האזור כולו? האם במהלך הטיפול קובעים את עוצמת המכשיר בהתאם לקעקוע, לסוג העור וכו' או שזוהי עוצמה קבועה? במידה וכן, האם שימוש בעוצמה נמוכה מקטינה את האפשרויות לצלקות, סימנים וכו'? האם לצורך הסרת הפיגמנט העור חייב להגיב בכוויה, כלומר האם תמיד יש כוויה? תודה.

שלום דני צריך לבחון מקרוב,מהלך הטיפול נתון לשיקול מקצועי של המטפל,שמירה על הוראות הטיפול אחרי תוביל לתוצאה הטובה יותר! עיקר התגובה לטיפול תלויה בסוג הפיגמנט ובדרך שבה הוא מתפרק.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר