קעקוע ל 3 שנים

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

07/01/2011 | 13:51 | מאת: ליטל

לפי כ - 13 שנה עשיתי קעקוע שהיה אמור לדהות ולדהות ולהעלם לאחר 3 שנים. הסבירו לי שחורטים רק על החלק העליון של העור וכאשר תאי האפידרמוס מתחלפים\מתקלפים או משהו כזה הקעקוע דוהה עד שנעלם לחלוטין. כמובן שהקעקוע לא נעלם, הצבעים דהו רק מעט. מה שמוזר הוא שמישהי שעשתה בעקבותיי הקעקוע שלה כן נעלם. איך ניתן להסביר זאת? והאם אני יכולה לבצע טיפול שיעלים את הקעקוע שלי? תודה רבה

שלום ליטל ברגע שהפיגמנט חודר לשכבה האמצעית בעור(לדרמיס)הגוף מקבע את הפיגמנט כקעקוע רגיל,לגבי הסרה/טישטוש בדרך כלל ניתן לטפל בצבעים אלו אך לא תמיד היות וצבעים של איפור פגמנטי עשויים ממינרלים שונים מצבעי קעקוע ''רגילים'' יש לבחון את הקעקוע מקרוב ואף לבצע טסט מקומי לבדיקת איכות ההסרה.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר