הסרת איפור קבוע בגבות

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

27/07/2014 | 15:29 | מאת: שרית

שלום, אני מעוניינת להסיר איפור קבוע דהוי מלפני שש שנים בגבות (דהה חלק לאפור וחלק לאדום) באיזור שאני כיום כבר מוציאה בו את השיער (הצורה של הגבה שונתה ועכשיו הקעקעוע הדהוי אינו תחת שיער והוא חשוף). בחיפושים שלי אחר מקום מתאים לליזר לעשות בו את זה נתקלתי בשני הסברים סותרים, האחד אמר שאחרי הטיפול יש רק אדמומיות קלה ואילו האחר אמר שיהיה גלד. זה חשוב לי לדעת מבחינת חופש מהעבודה וסכנה של צלקת, האם באמת קיימות שתי שיטות שאחת מהן עדינה יותר ולא גורמת לגלד, וכמובן מכיוון שמדובר בפנים, שלא תהיה צלקת. תוכל להבהיר לי את הסוגייה הזו? תודה מראש

שלום שרית שאלה טובה -קצרה היריעה,מעבר להבדלים בין מכשירים שונים לטיפול (שעשוי בהחלט להיות משמעותי)צריך לזכור שפיגמנטים שונים מגיבים בצורה שונה וצבעי איפור קבוע אינם שונים, צריך לעשות טסט נקודתי ולוודא יעילות טיפול ותגובת הפיגמנט- לא בכל מקרה ניתן לעזור,2 המקרים אפשריים ולא רק עקב טיפול בשיטה זו או אחרת.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר