איפור קבוע

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

11/05/2014 | 18:48 | מאת: לירז

שלום עשיתי איפור קבוע בגבות ומי שעשתה לי יצאה מזויות הגבה ועשתה לי אותן ארוכות ועקומות הלכתי למישהי אחרת שתתקן לי והיא עשתה לי צורה חדשה וטובה אבל בגלל הכתמים של הקעקוע הקודם היא עשתה לי מחיקה( צבע של קעקוע בצבע מייקאפ ) ונותר כתם בצבע עור שאני מעוניינת להסיר האם אפשרי להסיר את זה בלייזר ואיפה אפשרי

שלום לירז צבע עור עשוי להשחיר/לשנות גוון,בדר''כ ניתן להסיר את הצבע יש לעשות טסט נקודתי ולראות שאינו מפתח תופעה זו, לצערי זו בעייה/טעות נפוצה ולא לכל המקרים יש מענה,הדרך הנכונה הייתה- קודם הסרה בלייזר ורק אז תיקון! היות וצבעי עור למיניהם הופכים תהליך פשוט ברוב המקרים לקשה יותר או בלתי אפשרית.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר