הסרת קעקוע מהעורף חדש

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

15/01/2023 | 09:56 | מאת: ג

הסרת קעקוע מלפני חודש בעורף מה רמת יעילות באזור זה? והאם בגלל שהוא חדש זה מקצר את התהליך כי הוא לא נתבע עמוק בעור ? קעקוע עדין רובו הצללות שנמחקו

1.רמת היעילות טובה מאוד בעורף- אם כי הדבר תלוי בעוד גורמים. 2.עדיף לחכות חודש וחצי לחודשיים לפני התחלת הסרה- היות ובצבע הקעקוע נכנסים לעור עוד חומרים ועדיף שהגוף יספח/ יטפל בהם לפני שההסרה תתחיל. 3.בכללי המערכת החיסונית שלך כבר קיבעה את הדיו במקומו- כלומר כל מה שחדר לשכבה השניה בעור - שאריות צבע ואזורים שקועקעו רדוד מדי " מלכלכים" את שכבת העור העליונה אינם מתקבעים ושכבת עור זו מתחלפת וכך נראה שחלקים צבועים דוהים או נעלמים.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר