מה המכשיר המתקדם ביותר להסרת קעקועים

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

10/05/2022 | 12:47 | מאת: אלי

קראתי המון על הסרת קעקועים והטכנולוגיות הזמינות. ממה שהצלחתי להבין קיימות 2 מכונות לייזר פופולריות בשוק, אבל לא הצלחתי להבין איזו מהן עדיפה מבחינת יעילות הטיפולים, הכאב שנלווה לטיפול ולימים שאחרי ומבחינת כמות הטיפולים שתידרש בכל אחת מהמכונות. המכונות שאני מתלבט לגביהן הן- Picoway ו-Fotona qx max. אשמח לקבל תשובה, כם אם אין משהו חד משמעי, אשמח לדעת את ההבדלים בין שתי המכונות לפי הפרמטרים שכתבתי. הקעקועים אותם אני מעוניין להסיר בעלי גוונים שחור, אדום, כתום וצהוב. תודה רבה.

שלום אלי קצרה היריעה להסברים טכניים- בגדול ההבדל העיקרי הוא במשך קיום הפולס (מרגע שפולס האור מתחיל ועד שנגמר) ציינת מכשיר העובד על פיקו שניות והשני על ננו שניות- על אף פירסומי חברות כאלו ואחרות לא מצאתי יתרונות בשטח של הפיקו על הננו -יש המון מכשירים טובים בשטח והסרת הצבעים שציינת קלים יחסית התוצאה תמיד תלוייה יותר- במטפל/ת רמת הנסיון הידע והמקצועיות שלהם- עצתי פשוט תבקש לראות דוגמאות להסרה טובה של קעקועים כמו שלך שבוצעו במקום.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר