הסרת מיקרובליידינג בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

22/08/2021 | 09:50 | מאת: טל

שלום רב, לאחר טיפול הסרת מיקרובליידינג בלייזר הבחנתי כי חלק משערות הגבה הפכו ללבנות. האם מדובר בתופעת לוואי מוכרת? זהו מצב הפיך? תודה מראש, טל

שלום טל בדרך כלל עדיף לגלח את הגבה במידה והטיפול נעשה על כל שטח הגבה, אם המטרה היא לפגוע באזורים שמחוץ לשיער הגבה (קצוות או חלק עליון תחתון) ניתן למגן את השטח השעיר מהלייזר- הלבנת השיער אומרת שהלייזר פגע בשיער לא רק בפיגמנט הקעקוע- במקרה של לייזר סטנדרטי להסרה העובד על אורך גל של 1064 nm ופוגע בשיער או כל דבר כהה הרי מיד תראי תגובה במקרה שלך האנרגיה נספגה כנראה גם בשיער הגבה, זה קורה בדר''כ בידי לא מיומנים או משכילים באינטראקציה בין לייזר לעור/שיער הדבר יגרום לנשירת השיער שהלבין ובדר''כ הוא יגדל בחזרה כחלוף הזמן ובצבעו הטיבעי- עדיף להימנע מלכתחילה מכך היות ושיער כהה מוליך את אנרגיית הלייזר לאזורים עמוקים יותר בעור ועשוי לגרום להופעת תופעות לוואי לא רצויות עקב כך.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר