הסרת סימנים

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

28/10/2013 | 16:38 | מאת: שני

שלום, לפני כמה שנים כשהייתי צעירה וטיפשה עשיתי לעצמי בטעות מעין "קעקוע בית כלא" - ציירתי משהו על העור עם עט שחור ועל זה חתכתי את עצמי. עקב זאת הצבע השחור נכנס פנימה וגם היום אחרי כמעט 7 שנים נשארו לי 2 קווים דקים בצבע אפור על האמה של היד. רציתי לדעת אם טיפול הסרת קעקוע בלייזר יעלים אותם?

שלום שני בדר''כ כן, השאלה היא מה יישאר בעור? יש סיכוי סביר שהחתך שעשית בזמנו למעשה צילק את העור (אם הקו הוא בולט או שקוע)ועשוי להראות לעין גם לאחר הסרת הצבע.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר