הסרת איפור קבוע בגבות בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

21/01/2021 | 00:15 | מאת: טל

אני בטיפול שני להסרה איפור קבוע בגבות בלייזר,מהטיפול הראשון הצבע שלהם תכלת לא כחול לא טורקיז אני מסתובבת עם גבות תכלת. האם זה יירד בלייזר? זה אמור להיות ככה?

שלום טל צבעי איפור פגמנטי עשויים לשנות את צבעם במהלך טיפולי הסרה וזה די שכיח, התופעה נובעת מכמה סיבות שניתן לצפות מראש, ועשוייה לקרות גם עקב שימוש במכשור לא מתאים או מטפל/ת לא מנוסה, שימי לב לא כל פיגמנט ניתן להסרה, היות ואיני מכיר את פרטי המקרה האישי שלך פני למי שמטפל/ת בך ובקשי הסבר או לפחות צפי לאיכות ההסרה בסוף תהליך.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר