הסרת קעקוע בגבות- איזה לייזר עדיף?

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

30/10/2020 | 14:35 | מאת: עדי

שלום, איזה לייזר עדיף להסרת קעקוע בגבות? 1. Picoway Candela lazer 2. ‏Harmony xl pro תודה

02/11/2020 | 19:33 | מאת: רותם

אני מצטרפת לשאלה מה עדיף להסרת איפור קבוע Picoway או Nd yag Q switch

שלום עדי, לא ברורה שאלתך, יש המון מכשירים וסוגי טכנולוגיות להסרת קעקועים ואיפור פיגמנטי, ההשוואה היחידה שאת כלקוחה יכולה וצריכה לעשות היא בחינת תוצאות האמת של כל מכשיר אם לדייק אז תוצאות המקום שבו את רוצה להסיר (לא פרסומי שיווק תוצאות אמת על לקוחות) קחי בחשבון שללא מפעיל מקצועי ובעל נסיון בשטח אף אחת מהטכנולוגיות הקיימות כיום לא תתן תוצאה משביעת רצון.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר