הסרת קעקוע

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

10/10/2013 | 08:40 | מאת: מירי

שלום .. אני מטופלת בהסרת קעקוע עברתי עד כה טיפול אחד לפני חודשיים ושבוע הבא יש לי טיפול שני .. עד עכשיו כשאני באה במגע עם קצת חום למשל אחרי הליכה בחוץ או מקלחת חמה אני מרגישה כמו דקירות חזקות בכל איזור הקעקוע האם זה נורמלי ?

שלום מירי כדי לענות אני צריך יותר פרטים כמו: סוג הקעקוע צבעוני/ שחור /אפור מיקום הקעקוע על הגוף,סוג הלייזר שטופלת בו,והאם הייתה כוויה במקום? בכללי אם יש תחושת דקירות או דגדוג באזור והייתה כוויה זה סימן החלמה במיוחד באזור הקרסול רק שהתחושה הייתה אמורה לחלוף מזמן, אולי כדאי לחכות עוד כמה שבועות.

12/10/2013 | 19:00 | מאת: מירי

הקעקוע שחור ובאמת באיזור הקרסול וההלחמה היתה נראית טובה כלפי חוץ .. אז זה סימן תקין סך הכל ? עבר כבר 3 חודשים סוג הלייזר nd yag

שלום מירי אזור הקרסול רגיש מאוד,לעתים התחושה מופיעה גם בקעקוע שלא עבר הסרה וזאת בחשיפה לשמש או מאמץ והיא חולפת עם הזמן,אם התופעה עדיין שם והיא לא משתפרת אני מציע שתיפני למקום שטופלת בו קודם כל.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר