סוגי לייזרים

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

16/09/2013 | 11:23 | מאת: רוני

שלום ד"ר אביגדור, רציתי לדעת אם יש הבדל בין המכשירים השונים להורדת קעקוע, 1. מה לדעתך המכשיר הטוב ביותר? 2. האם יש הבדל בתוצאות בין מכשיר עם סיב אופטי לבין ידית לייזר רגילה? תודה

שלום רוני קודם כל אני לא ד''ר, שנית כל קצרה היריעה מלהסביר את כל מאפייני השוני בין המכשירים,ניתן לסנן אותם לאלו שנותנים תוצאה ולאלו שרק מתיימרים לעשות זאת, המכשיר הטוב ביותר להסרת קעקועים כיום הוא ndyag פולס לייזר ואכן יש המון סוגים שונים בעלי יכולות שונות ויש לברור היטב את המכשיר המתאים לקעקוע שלך,ההבדל בתוצאות תלוי בהרבה מרכיבים במכשיר עצמו.

07/06/2014 | 12:05 | מאת: שירי

עשיתי קעקוע לפני מספר ימים ואני ממש מתחרטת. תוך כמה זמןן ניתן להתחיל בטיפול להסרה ?

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר