מעוניינת להסיר איפור קבוע בשיטת השערה מהגבות

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

21/04/2020 | 01:27 | מאת: נורית

לפני שבעה חודשים עשיתי איפור קבוע בשיטת השערה ואני רוצה להבהיר ולדקק אותו... הרבה זמן רציתי לעשות גבות אבל פחדתי מאוד שיעשו לי אותן כהות כי אני בהירה ולצערי זה מה שעשו לי ובנוסף גם עבות מאוד 😖 נאמר לי שהגבות תתבהרנה אבל זה ממש לא קורה וכל פעם שאני מסתכלת במראה אני נחרדת 😔 איך אפשר להוריד את האסון הזה 🤦‍♀️🤦‍♀️

שלום נורית בדר''כ לייזר הוא התשובה, הימנעי מטיפולי ''תיקון'' שונים ומשונים הם עשויים לקבע מצב לא רצוי בואי אלינו לייעוץ מקדים (חודש מאי אנו צפויים לחזור לפעילות ) שנוכל לראות מקרוב במה המדובר

28/03/2021 | 13:35 | מאת: מאי

האם עשית את הטיפול? אשמח אם תשאירי לי טלפון שאוכל לדבר איתך בבקשה. אני באותה הבעיה

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר