הסרת איפור קבוע בגבות

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

19/03/2020 | 00:07 | מאת: דיאנה

שלום, אני אחרי מספר טיפולי הסרת איפור קבוע בגבות שנעשו בעזרת רמובר (חומצה מותאמת) בערך 3-4 טיפולים ובנוסף עוד טיפול אחד שכלל שילוב של רמובר עם לייזר. לאחר כל הטיפולים עדיין נשאר לי צבע בגוון אדמדם חום, בהיר יחסית אבל זה מספיק בולט לעין. הקוסמטיקאית המליצה לי לקנות משחה ״טבעקוטן״ ולמרוח אותה עד שיעלם ( היא לא ציינה כמה זמן זה יקח ואמרה שהיא גם לא יודעת וגם קראתי שלא יותר מכמה ימים כדאי להשתמש בה, האם זה נכון? יש סיכון? ) מאז הטיפול האחרון עברו בערך חודשיים ואין שינוי, רציתי לדעת האם זאת תגובה של העור שהיא שכיחה, אדמת מהטיפולים שתעבור עם הזמן או שאולי זה האיפור עצמו נעשה עמוק מדי וזה לא יורד, או שהטיפולים האלה בכלל לא עוזרים וצריך לנסות משהו אחר? הבנתי מקריאה באינטרנט שהטיפול הכי יעיל הוא עם לייזר, האם זה נכון? אני כבר מיואשת והוצאתי המון כסף על טיפולים שלא עזרו ( בזמן הזה הגבה הטבעית שלי צומחת מעט מתחת והזנב של הגבה גבוה מדי ויוצא שיש לי 2 גבות) אשמח לעזרה ולקבל מספר פרטים על הקליניקה שלכם בנוסף למענה לשאלות למעלה, האם אתם סגורים בימים אלה, מה המחיר הממוצע לטיפול לייזר וכו... תודה רבה

שלום דיאנה לעיתים שילוב חומצות בטיפול הסרה מוביל לקושי רב בהסרת לייזר ויש לבחון מקרוב מה ניתן ומה לא- אנו מקווים לחזור לפעילות בהקדם (חודש מאי) כנסי לאתרנו למידע עלינו, וקבעי תור לייעוץ שנבחן מקרוב את המצב באם נוכל לעזור או לא

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר