מיואשת מקעקוע בגבות לפני 10 שנים

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

23/10/2019 | 00:29 | מאת: הילה

דבר נוסף ששכחתי לשאיל. כמה זמן לאחר הטיפול שעשיתי עכשיו אני אמורה לראות שינוי ואיך אני יכולה לדעת אם יש סיכוי שהפעם הטיפול עבד? הלכתי למכון אחר הפעם בו רופא מבצע את הטיפול. הם משתמשים במכשיר חדשני שנקרא medlit. הרופא אמר שרוב הסיכויים שהטיפול הבודד שעברתי אמור להסיר את הקעקוע ואולי אצטרך לחזור רק להורדת שאריות. בהתחלה הוא עשה טסט וכשראה שהקעקוע מגיב כפי שרצה עשה טיפול בשתי הגבות.

שלום הילה היות ואת בטיפול רופא אני ממליץ לך להפנות אליו את השאלה.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר