מיואשת מקעקוע בגבות לפני 10 שנים

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

23/10/2019 | 00:20 | מאת: הילה

לפני 10 שנים עשיתי איפור קבוע בגבות. כנראה שהיא חדרה עמוק מידי כיוון שזה לא דהה או ירד עד היום. שבוע לאחר עשייתו הקעקוע הפך לתכלת. מאז ועד היום אני מנסה להסירו. ניסיתי לעשות הסרה בחומצה, עשיתי 10 טיפולי לייזר וכלום לא הצליח. לאחרונה הלכתי לנסות שוב לעשות הסרה והפעם לעומת פעמים קודמות לאחר טיפול הלייזר השיער בגבה הפך לבן. השאלה שלי האם יש סיכוי להסיר אותו? האם יכול להיות שהצבע בו השתמשה הקוסמטיקאית לא ניתן להסרה? כבר שנתיים שאני מנסה להסיר אותו ואני לא רואה אפילו שינוי קטנטן. אשמח לשמוע את דעתך.

שלום הילה נסיונות ההסרה וכמות הטיפולים השונים שעברת עשויים בהחלט להקשות על הסרה או להפוך אותה ללא כדאית, בשלב זה השאלה היא לא רק האם ניתן להסיר אלא האם תוצאת ההסרה תוביל אותך לשביעות רצון, ייתכן והאזור כבר מצולק או נושא תופעות פיגמנטציה שונות ולאחר הסרה הן עדיין יהיו שם, לידע כללי -צבעי איפור קבוע נוטים לשנות את הרכבם לאחר שימוש בחומצה (רעיון גרוע כשלעצמו) ולפתח עמידות לטיפולי לייזר- ויש לבחור בזהירות רבה את אופן ההסרה וטיפול הלייזר הנדרש. קשה להשיב לך בלי לבחון מקרוב את מצב הגבות.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר