הסרת קעקוע בהריון

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

03/09/2013 | 09:00 | מאת: אתי

שלום רב אני בחודש שמיני כרגע ולאורך ההריון עברתי טיפולי הסרת קעקוע בלייזר .. במכון שאני מטופלת אמרו שאין שום בעיה .. הטיפולים עברו בסדר לא היו זיהומים או בעיות כלשהן .. בזמן האחרון שמעתי שלא בכל המקומות מוכנים לעשות את הטיפול רציתי לדעת למה והאם יכול להיות שנעשה נזק מהטיפולים שעברתי .. האם הדיו שמתפרק נכנס למחזור הדם ? ואם כן זה מסוכן ? אשמח לתשובה תודה רבה

שלום אתי 1.לא נעשו מחקרים בנושא כך שאין דרך לדעת אם הדבר עשוי להזיק או לא. 2.במהלך הריון העור נמתח והסיכוי לצילוק גדל משמעותית עקב כך. 3.טיפול בלייזר נחשב לבטוח מאד,אבל היות ואף אחד לא יודע איך הטיפול ופירוק הצבע כן משפיעים על התינוק, אני אישית הייתי נמנע.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר