שאלה לגבי משך הטיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

23/04/2019 | 21:01 | מאת: אלעד

שלום, הבנתי שהסרת קעקוע דורש סדרת טיפולים והבנתי שצריך לחכות בין כל טיפול פרק זמן מסוים. על איזה זמן בערך מדובר? האם לא ניתן לעשות את זה מרוכז?

שלום אלעד זמן ההמתנה המומלץ הוא מינ' 8 שבועות בין טיפול לטיפול ולעיתים יותר כדי למקסם תוצאת כל טיפול, להבדיל מעשיית קעקוע שבה העור מחלים תוך שבוע לעשרה ימים וזה נגמר- בהסרת קעקוע מתרחש תהליך בתוך העור שאינו גלוי לעין במהלכו הרקמה צריכה להחלים ולהתחזק לטיפול הבא+ הגוף ממשיך לנקות צבע כל התקופה- הקדמת הטיפול מעלה משמעותית את הסיכוי לצילוק ועלולה לגרום לפיגמט להתקבע כך שההסרה תהפוך לקשה מאוד וארוכה יותר, ניתן לבצע בחלק מהקעקועים כמה טיפולים באותה פגישה שיטת r 20 או r0 יעילות הם לא בהכרח מקטינות את הזמן הכולל של הסרת הקעקוע (היות והעור צריך יותר זמן התאוששות) הם כן מקטינות את כמות הפעמים שצריך להגיע למרפאה לטיפול.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר