דימום לאחר הסרת איפור קבוע בלייזר טיפול ראשון

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

06/02/2019 | 22:35 | מאת: D

שלום, לפני שנתיים עשיתי איפור קבוע בגבות (שיטת השערה) הצבע דהה ונהיה בגוון אדמדם, ולאחר הרבה זמן שחיכיתי שייעלם מעצמו החלטתי לחזור למקום שבו עשיתי (שיש לציין שהוא כביכול בין המובילים בארץ לעיצוב גבות בשיטת השערה) וביקשתי להסיר את מה שנשאר. הציעו לי הסרה בלייזר שלקחה משהו כמו חמש דקות. מיד לאחר הטיפול ירד לי הרבה דם מהאזור (הסרתי רק מהצדדים החיצוניים של הגבה) ונשארתי כמה דקות עם מגבון שיספוג את הדם. עכשיו עדיין נשארו הרבה נקודות אדומות קטנות במקומות שעברו לייזר . אני ממש חוששת שזה סימן שמלמד על סיכוי גבוה יותר לצלקות. מה אני יכולה לעשות ? תודה

שלום d פני למי שביצע את הטיפול היות ואת תחת אחריותו. כללית צבעי איפור פיגמנטי מגיבים בצורה שונה ללייזרים שונים ולטכניקות טיפול שונות, לעיתים הדימום צפוי וחולף ללא סימן, ולעיתים נדרש טיפול שונה אחרי הלייזר, נותן הטיפול צריך ליידע לפני הטיפול לגבי תופעות לוואי עתידיות אפשריות, וכן להסביר ולפרט את אופן הטיפול אחרי.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר