גרד ונפיחות לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

25/01/2019 | 23:31 | מאת: ניצן

שלום אביגדור, אני נמצאת כעת שבועיים בדיוק לאחר טיפול לייזר ראשון להסרת קעקוע קטן בצד הרגל, קצת מעל לקרסול. אתמול נראה שהעור מתייבש מאוד, והיום התחילו תחושת גרד די חזקה לאורך כל היום, ואדמומיות קלה. בהעברת אצבע על הקעקוע ישנה תחושה של נפיחות בקוי המתאר של הקעקוע. האם זה תקין / לא תקין, לפי קו הזמן של שבועיים אחרי? בתודה רבה ושבת שלום

שלום ניצן 1. אני ממליץ לך לפנות למי שטיפל בך, 2. לידיעתך קבלת הנחייה טיפולית מגורם אחר ממי שטיפל בך מסירה ממנו את האחריות לתוצאה... 3. למעשה בלתי אפשרי להשיב ולסייע מבלי לבחון את הקעקוע עצמו מקרוב, וחיוני לדעת איזה סוג קעקוע זה ,באיזה מכשיר טופל, ובאיזו עוצמת לייזר טופל, ואיזה טיפול ''אחרי'' ביצעת עד כה. 4. במידה ואין לך מענה מהמטפל בך, התקשרי אלינו לקבלת תור לייעוץ כך שנוכל לעזור.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר