הסרת איפור קבוע בגבות

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

14/01/2019 | 21:05 | מאת: רוי

שלום עשיתי איפור קבוע בגבות לפני שלוש שנים וחצי בצבע שחור, הצבע דהה ונהיה אפור אני מעוניינת לבצע הסרה בלייזר אצלכם אבל יש לי כמה שאלות לגבי זה, האם זה גורם לנזק לטווח הארוך? והאם זה מזיק לעיניים? זה גורם להרס של התאים בגבה? והאם יש נשירה של השיער? האם גוון העור משתנה? תודה

שלום רוי הסרה בגבות אינה פוגעת בעיניים (חובשים משקפי מגן אטומים תוך כדי. יש דילול/נשירה במידה והטיפול נעשה על איזור עם שיער - הצמיחה מתחדשת לאחר סיום הטיפול, גוון העור עשוי להשתנות-לא ניתן לדעת ללא בדיקת התאמה ואבחון.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר