הסרת קעקועים

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

27/07/2013 | 20:46 | מאת: מרים

שלום התחלתי טיפול להסרת קעקועים נאמר לי במכון באין בעיה שאני בהריון אני כרגע בחודש חמישי .. אמורה להיות בעיה ? עברתי כבר 2 טיפולים

שלום מרים כן, אני ממליץ לך להפסיק עד אחרי 3 חודשים מהלידה! הסיכונים שעומדים לפנייך: סכויי צילוק גבוהים עקב שינויים טבעיים בעור בזמן הריון,בהליך הסרת קעקוע בלייזר מובלים בגוף חלקיקים של צבע ואף אחד לא יודע איך הדבר עשוי להשפיע על התינוק,הסרת קעקוע בלייזר היא השיטה הבטוחה ביותר כיום אבל להמר על בריאות התינוק? אני לא הייתי משחק עם זה.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר