הורדת איפור קבוע בגבות

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

17/07/2018 | 20:47 | מאת: דנה

שלום עשיתי לפני 8 שבועות איפור קבוע בגבות חלק הצללה חלק שיטת השיערה באותו יום שעשיתי לא הייתי מרוצה לאחר התייעצות עם קוסמטיקאית המליצה לי לקנות מים פיזיאולוגים מהבית מרקחת ולשפשף להורדת הפיגמנט היום לאחר 8 שבועות אני אכן רואה שהפיגמנט דהה כמעט לחלוטין חוץ מכמה מקומות שיש עדיין חלקים סגולים/חומים של האיפור הקבוע השאלה דלי האם זה תקין לבצע עכשיו הסרה בלייזר או שעדיף לחכות עוד?

17/07/2018 | 20:51 | מאת: דנה

שאלה נוספת ששכחתי לשאול בשבועיים האחרונים אני מורחת שמן קיק על הגבות בוקר וערב האם זה מסוכן לעשות לייזר בגבות בגלל זה?

שלום דנה אין קשר לשמן (לא ברור למה את משתמשת בו) מים למיניהם לא מסירים כלום - ייתכן שהאיפור פשוט לא הוחדר לשכבה הרצויה לקיבועו - בדר''כ חוזרים ומחזקים את הגוון במרווחים של חודש חודשיים עד שהגוון הרצוי מושג ונשאר (לפחות לזמן מה...) האם מראש קועקעת בסגול חום או שהצבע שינה גוון? עקרונית 8 שבועות לאחר האיפור ניתן לטפל בלייזר.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר