האם לעשות לייזר בגבות לאחר איפור קבוע

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

05/07/2018 | 00:47 | מאת: ספיר

היי, לפני כשלוש שנים עשיתי איפור קבוע בגבות בשיטת השערה רוב הפיגמנט ירד אך נשאר לי כתמים כחולים בתחילת הגבות ואדומים לאורך זנב הגבה, רציתי לדעת האם כדי לעשות לייזר או שיש טיפול אחר? האם לייזר פוגע בצמיחת השערה? האם זה יעיל? תודה רבה

שלום ספיר לייזר הוא הטיפול הטוב והיעיל ביותר לאיפור קבוע למי שמתאים (כפוף לבדיקת התאמה), היות ולא תמיד ניתן לטפל בלייזר עקב ריבוי מעברי צבע והשוני בין הפיגמנטים השונים. פגיעה בשער הגבה לטווח הארוך היא נדירה. בכל מקרה של הסרת צבע בשטח השיער יש לגלחו לפני טיפול.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר