נגישות
נגישות

הפרש שבועיים בין לייזר לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

10/05/2018 | 21:52 | מאת: ענת

שלום, הסרתי קעקוע בלייזר לפני 16 ימים בדיוק והחלטתי לעבור למישהו אחר והסרתי בלייזר אצלו. אמרו לי במקום החדש שזה בסדר. האם נכון להסיר קעקוע בלייזר שבועיים אחרי פעם אחרונה? תודה

שלום ענת לא! מומלץ להמתין כחודשיים, כדי להימנע מסיכוי מוגבר לצילוק, ייתכן גם ניגוד באפקט הטיפול בין סוגי לייזר שונים- העשויים לגרום לקיבוע הפיגמנט -כך שיקשה מאוד להסירו בהמשך. בתהליך ההסרה ''הגוף עסוק'' בפירוק ושינוע הפיגמנט כחודשיים לאחר כל טיפול - וזה גם הזמן שלוקח לאזור הטיפול עצמו להתחזק ולהחלים בפנים לקראת הטיפול הבא - הפיגמנט נמצא בשכבה השנייה בעור (דרמיס) ורוב התהליך בעצם סמוי מהעין ומתרחש בעומק העור, כך שלא ניתן להאיץ את התהליך בדרך זו אם רוצים תוצאה מיטבית.

12/05/2018 | 13:37 | מאת: ענת

הטעות נעשתה ועכשיו נורא מגרד ואדום מה שמים נגד גירודים כי זה משגע, תודה

שלום ענת פני קודם למי שטיפל בך- לא אוכל לייעץ לך היות ואיני יודע איזה טיפול עברת, ואת נמצאת כרגע באחריותו של נותן הטיפול ( בהנחה שמדובר במקום מורשה ומקצועי) ועליו לטפל בך. מעבר לכך ללא בדיקה מקרוב של מצב הקעקוע והבנת התהליך שעבר ומצבו העכשווי כמו גם הרקע הרפואי שלך - ממילא לא ניתן לתת עצה מועילה היות וכל מקרה לגופו.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר