הסרת איפור קבוע בגבות (שיטת השערה)

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

10/03/2018 | 22:23 | מאת: תהל ברדה

עשיתי 3 טיפולים של קעקוע בשיטת השערה ואני ממש לא מרוצה מהקעקוע ומעוניינת להסיר אותו. השאלה שלי כמה זה יעלה בערך והאם הקעקוע יורד לגמרי בלי צלקות או כוויית. גם ראיתי שאנשים מתלוננים על סימנים אדומים ורודים או חומים שהופיע להם לאחר ההסרה. אשמח לדעת אם זה נשאר לנצח הסימנים או שיורד עם הזמן והאם אפשרי שבכלל לא יהיו סימנים לאחר ההורדה. תודה

שלום תהל כל מקרה לגופו, ללא בדיקה מקרוב לא אוכל לענות לך כראוי, באופן כללי: בדר''כ אין תופעות ארוכות טווח, הסיכוי לצילוק הוא אפסי (0-3%) בתנאי שהטיפול בוצע כראוי בידי מומחה בעל ניסיון ותוצאות בשטח, תופעות קצרות טווח - עשויות לכלול שינויי פיגמנטציה זמניים באזור הטיפול, חשוב לבדוק היטב לפני התחלת טיפול את סיכויי ההצלחה במקרה האישי שלך - היות וחלק מהפיגמנטים לא מתאימים להסרה.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר