הסרת קעקוע ונשאר סימן חום

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

27/07/2017 | 22:01 | מאת: Inbar

שלום רב אני בתהליך להסרת קעקוע כבר טיפול מספר 14 אמי עושה טיפול כל 3-4 חודשים . אני עושה במקום מסודר ועם לייזר מתקדם ( גרה בארה״ב). בטיפול האחרו נראה לי שהמטפלת השמשה ביותר כוח בלייזר וכבר חודשיים בערך אחריי אותו טיפול נשאר לי סימן חום באיזור . הלכתי לקליניקה והם אמרו לי שהסימן החום זה פיגמנטציה . השאלה שלי כמובן האם זה יתכן שזה פיגמנטציה ? אם כן מתי זה יתחיל להיעלם ? והאם יכול להיות שבגלל הלחץ המוגבר בלייזר זה פשוט שרף את המקום ? תודה רבה רבה הלוואי ואני אקבל תשובה

שלום כללית: לעיתים אלו שאריות צבע ששינה גוון, היפר פגמנטציה היא תופעה שכיחה בטיפולי לייזר בדר''כ זמנית, עשוייה להישאר בין 3 חודשים לשנה+ תלוי בכמה גורמים, לגבי המקרה שלך ברור שלא אוכל לענות ללא בדיקה ומידע מקיף יותר.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר