הסרת קעקוע

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

20/06/2013 | 18:24 | מאת: נינה

שלום, האם מס' הטיפולים מבוצע עד אשר הקעקוע מוסר לחלוטין? או שברוב המקרים נשארת תמונה דהויה?האם ניתן להגיע לתוצאות מושלמות? במידה ונשארת תמונה דהויה ,האם עם השנים הצבע נעלם מעצמו?כמה זמן לפני ביצוע הטסט יש להימנע מחשיפה לשמש? מה לגבי הטיפול הראשון, האם יש להימנע לפני כן מחשיפה לשמש? תודה.

שלום נינה ניתן לטפל עד הסרה או לטשטש כדי לכסות, בסוף עשויה להשאר צללית פיגמנטציה שמטשטשת ונעלמת מעצמה,או עם קצת עזרה, ניתן להגיע לתוצאות של עד 95-97% של הסרה,כנסי אלינו לאתר www.tattoolaser.co.il יש תמונות ויש עמוד שאלות תשובות

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר