האם אתה מבין בטיפולי לייזר לצלקות אקנה ופיגמנטציה?

דיון מתוך פורום  הסרת קעקועים בלייזר

20/05/2013 | 19:59 | מאת: חוה

שלום יש לי צלקות חומות וכמה שקועות בכל הפנים כתוצאה מאקנה כמה שאלות: 1.האם יש יותר מסוג אחד של לייזר אשר מטפל בצלקות? ואיזה הכי טוב? 2.האם הלייזר שבעצם מעודד חידוש של העור מעבה את העור? 3.אמרו לי שאחד מהתופעות לוואי במהלך הטיפולים הוא ייבוש של העור האם בגמר הטיפולים,העור חוזר לעצמו,כלומר לשומניות הטיבעית שלו 4.והאם הטיפול עוזר לעור להיראות קצת יותר צעיר ומתוח ממקודם? תודה

שלום חווה את בפורום להסרת קעקועים, תבדקי בפורום שקשור לאקנה ופיגמנטציה.

מנהל פורום הסרת קעקועים בלייזר