פיסול

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

18/05/2002 | 22:50 | מאת: שירית

אני בת 37. לפני כשנתיים, עקב אסון במשפחה, נכנסתי לדיכאון. עד היום אני מטופלת בתרופות ובשיחות אצל פסיכולוגית. מצבי טוב. אני מרגישה צורך לעסוק בפיסול כלשהו, כלומר, יותר בהתעסקות בחומר, דבר שנראה לי מאד מרגיע. לאן עלי לפנות ומה לעשות? יש רעיון?

21/05/2002 | 20:59 | מאת: טלי וינברגר

שירית שלום רב, ראשית, הרצון להתחבר לסוג של אומנות כדרך נוספת להתמודד עם קשייך הנפשיים, הוא רעיון שעשוי להיות לך מהנה ומועיל. שנית, לא ברור לי משאלתך, האם את מעוניינת בחוג של פיסול (חוג רגיל) או טיפול באומנויות שיתמקד בפיסול... אז למה התכוונת? בברכה, טלי

07/06/2002 | 00:48 | מאת: שירית

זו בדיוק השאלה שלי אליך, האם כדאי לי ללכת לטיפול בפיסול או במשהו דומה או שאני יכולה להסתפק בחוג רגיל. או אולי כדאי לנסות ואז לדעת?

מנהל פורום עבודה סוציאלית