יש לי בעיה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

14/05/2002 | 19:36 | מאת: אלן

אני משתתף בחוג לתיאטרון , אני עברתי הלם -קרב וכל פעם שאנחנו מתקרבים לכאב ולרגש חזק אני חש שאני מתפרק . נשאר בדיכאון עד לשבוע לאחר מכן . אני חש שמה שנעשה בחוג לפעמים תורם לשיפור בהרגשתי ולפעמים נוגע בנימים הרגישים של הטראומה . איך להתייחס לנושא ? בידידות אלן

17/05/2002 | 01:14 | מאת: טלי וינברגר

אלן שלום רב, לא ברור לי מהו חוג התיאטרון שאתה משתתף בו, האם זה תיאטרון קהילתי, טיפול בדרמה, סתם חוג עם כל מיני אנשים זרים? זה חשוב לדעת, כיון שיש שוני מהותי בין סוגי החוגים השונים. בכל מקרה, באופן עקרוני, אני חושבת שחשוב שיהיה לך מקום שבו תוכל לעבד את החוויות שאתה עובר במסגרת החוג, בין אם זה מטפל פרטני, או בין אם זה תהליך שיש לכם בתוך הקבוצה עצמה בתום הפעילות...מעין שיתוף. לא כדאי להישאר עם הדברים בינך לבין עצמך... בברכה, טלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית