ריפוי באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

08/05/2002 | 11:02 | מאת: תיקי

בני לוקה בתסמונת "טורט" ובעקבות בעיות התנהגותיות רבות הומלץ בין היתר על ריפוי באומנות, יש לו קושי בהצבת גבולות, לפעמים די קשה לו להפריד בין דמיון ומציאות , לאחרונה בני מסרב ללכת לטיפול בטענה שמשעמם לו,ושלא כייף לו דבר שבהתחלה מאד אהב. שאלתי היא: למה (לאילו בעיות) ריפוי באומנות עוזר, ואם הומלץ איך לשכנע את הילד לחזור לטיפול- אני לא מעוניינת שהוא יפסיק אם זה מה שהוא צריך.

09/05/2002 | 00:27 | מאת: טלי וינברגר

תיקי שלום רב, ריפוי באומנויות באופן עקרוני מתאים כמעט לכל אחד. לגבי בנך וחוסר העניין שלו בטיפול...אני חושבת שהכי טוב הוא לדבר עם המטפלת שלו...ולשמוע את דעתה בנושא... שיהיה בהצלחה, טלי

18/05/2002 | 22:45 | מאת: גדי

היי אני יכול במקרה הזה להמליץ לך על מטפלת שהייתי מרוצה מהטיפול שלה בתור אחד שבנו מטופל .אוכל לעזור בשמחה במידה ותרצי היא מאזור ת"א ואם את מעונינת אשמח להפנות . גדי

מנהל פורום עבודה סוציאלית