לימודים

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

03/05/2002 | 13:52 | מאת: אביבה

אני מאוד רוצה ללמוד טיפול באומנות לתואר שני. איפה עושים את זה?(איפה מומלץ),האם יש בזה עבודה בכלל?ואם מישהו שמטפל/מטופל יוכל קצת לספר לי על התחום... אני ממש מיואשת כי לא מצאתי כלום באינטרנט...תודה רבה

03/05/2002 | 19:53 | מאת: טלי וינברגר

אביבה שלום רב, ראי קישור לתשובה שכתבתי לא מזמן. באם נותרו לך שאלות, את מוזמנת לשאול... http://www.doctors.co.il/forums/read.php?f=419&i=14&t=6 שבת שלום, טלי

09/05/2002 | 19:03 | מאת: יעל

טלי שלום, אשמח אם תוכלי לתת לי מידע ו/או קישור כהמשך לאותה שאלת לימודים בנושא זה בצפון הארץ. תודה יעל

מנהל פורום עבודה סוציאלית