טיפול בנערה

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

02/05/2002 | 22:22 | מאת: סמדר

שלום טלי, אני עובדת סוציאלית ביחידה לנערה. אחת הנערות שלי אובחנה כבעלת חרדה חברתית, ע"י פסיכיאטרית. הומלץ שתקבל טיפול תרופתי וכן שתמשיך בשיחות איתי. הבנתי מהפסיכיאטרית שהטיפול המומלץ הוא קוגניטיבי - התנהגותי ספציפי לחרדה. 1. האם יש חומר בעברית על הנושא? 2. במידה ואיני מיומנת לטפל דווקא בכלי זה, האם יש לך רעיונות אחרים?(מדובר בשרותי רווחה ולנערה אין משאבים לטפול כספי). 3. הקשר עם הנערה מצוין,וכרגע מגיעה לשיחות פעמים בשבוע. בתודה, סמדר

03/05/2002 | 19:58 | מאת: טלי וינברגר

סמדר שלום רב, אני ממליצה לך להפנות את שאלתך לפורום בראשותו של ד"ר קפלן, כיון שהוא מומחה בעניין טיפול בחרדה. הכח טוב לקבל מידע מ"המקורות" :) שבת שלום, טלי פרידמן

מנהל פורום עבודה סוציאלית