מורה לאומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

02/05/2002 | 16:29 | מאת: הלנה

שלום לכולם אני עוסקת באומנות מאז שאני מכירה את עצמי, אך רק לאחרונה אזרתי אומץ ויצאתי ללימודים מוסמכים. סיימתי מורה מוסמכת באומנות וכרגע ממשיכה לבכירה. לומר את האמת, לעולם לא אפסיק ללמוד, זה כל כך טוב, ותרפיה לנשמה במיוחד שיש פירגון מכל התלמידים. למדתי כל נושא באומנות (כמעט הכל). ואני יוצרת בבית הרבה. במיוחד בפיסול בחומר, אם יש אנשים שעוסקים בתחום, אשמח לשוחח עמם בכייף.

03/05/2002 | 13:54 | מאת: אביבה

הי הלנה, אני סטודנטית שנה ג' בתולדות האומנות ואני מעוניינת ללמוד טיפול באומנות לתואר מתקדם יש לך אולי מידע בנושא?אני אשמח לשמוע אני רוצה להרשם בקרוב...תודה

10/05/2002 | 08:28 | מאת: הלנה

היי אביבה אני היום בת 47, לכן להמשיך לתואר אין באפשרותי, כי כדי להיות מטפלת באומנות צריך תואר שני ואני יודעת זאת כי כאשר ביקרנו במלכישוע(כפר לניגמלי על הרי הגלבוע) פגשתי שם את המורה לאומנות וזה מה שהיא אמרה לנו. הלוואי והייתי יכולה לעשות זאת כי היום יש בתוכי הרבה להעניק לאחרים, אבל למדתי שנתיים חינוך טיפולי בחומר וזה לא ברמה אקדמאית, זה טוב לבעיות חריגות קלות. מקווה שאצליח לייצור קבוצה ולנסות איך זה עובד. אשמח לשוחח אתך כל הזמן יום טוב

03/05/2002 | 20:01 | מאת: טלי וינברגר

הלנה שלום רב, דבריך מרגשים עד מאד. השימוש באומנות אכן עשוי לשמש פתח לתרפיה עצמית או מיקצועית, וצוהר בינינו לבין עצמנו...כמין גשר אל הפנימיות שלנו. יישר כוח! ושיהיה בהצלחה, טלי

13/05/2002 | 08:25 | מאת: הלנה

טלי הרבה תודה ובמיוחד לזה שאת מתיחסת להתכתבות בפורום גם אם לא פונים אליך ישירות. אין הרבה אנשים כמוך, ולפעמים הדברים הקטנים הללו עושים הרבה לנפש. ושוב תודה, אשמח להעלות דברים בכל מני דברים ותמיד אדע שיש מי שיתיחס לדברי. הלנה

מנהל פורום עבודה סוציאלית