איפה יש

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

24/04/2002 | 16:56 | מאת: רוצה לצייר

אני מנסה להתאושש מטראומה. טיפןל פסיכולוגי לא הועיל. חשבתי לנות תרפיה באמנות. האם ידוע לכם על מטפלים באיזור ר"ג גבעתיים, המלצות, מחירים וכו'

25/04/2002 | 19:24 | מאת: yael

שלום רב, האם את/ה מעוניין/נת בטיפול פרטי או ציבורי? מטפלת או מטפלת? ומדוע חשבת על טיפול באומנויות דווקא? בברכה, טלי

01/05/2002 | 18:27 | מאת: רוצה לעזור

ליעל, את יכולה להתקשר לדוא"ל של ריפוי בעיסוק במרכז השיקום בתל השומר ולהשאיר פרטים כדי שיצרו אתך קשר - [email protected]

27/04/2002 | 01:04 | מאת: טלי וינברגר

שלום, שאלותיה של יעל היו רלוונטיות להמשך הבירור לגבי סוג הטיפול בו את מעוניינת, המטפל וכו'... אם את מעוניינת, את יכולה לשלוח לי אימייל עם הפרטים הרלוונטיים... שבת שלום, טלי

28/04/2002 | 11:30 | מאת: רוצה לצייר

אני לא יודעת בקשר לטיפול פרטי או ציבורי. פשוט ראיתי שהטיפול הפסיכולוגי הקונבנציונלי לא מועיל לי (קרה לי אסון לפני 4 שנים ואני לא מצליחה למצוא טעם בחיים מאז) ואני די טובה בציור, כך שחשבתי "לצוד שתי ציפורים במכה אחת" - לקבל סעד נפשי ולטפח את היצירתיות שלי

מנהל פורום עבודה סוציאלית