לימודי ריפוי באמנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

16/07/2008 | 18:40 | מאת: נטע

שלום, הייתי שמחה לדעת איפה מומלץ ללמוד טרפיה באמנות לתואר שני? תודה:)

19/07/2008 | 11:03 | מאת: ענת יריב

שלום נטע, תרפיה באומנות לתואר שני, כרגע בארץ, ניתנת רק באוניברסיטת לסלי. אין בכך אמירה המלצתית רק אבחנתית, בין לימודים המעניקים תעודה לבין לימודים המעניקים תואר שני. שיהיה בהצלחה, ענת

31/08/2008 | 14:42 | מאת: מעיין

שלום רב, אני מעוניינת ללמוד ריפוי באמנות. האם לימודים אלו מחייבים לעשות פסיכומטרי? משום שאינני מעוניינת לעשות זאת. במידה וכן ניתן ללמוד ללא פסיכו אשמח לדעת איפה ניתן ללמוד ומה נדרש בכדי ללמוד. אשמח לקבל תשובה לשאלתי. בתודה, מעיין.

מנהל פורום עבודה סוציאלית