לימודי תרפיה באומנות

דיון מתוך פורום  עבודה סוציאלית

11/06/2008 | 19:11 | מאת: ברברה

אם אפשר לקבל פרטים ודרישות לקורסים תרפיה באומנות או תואר שני יש לי תואר ראשון בחינוך לגיל הרך בהתמחות פסיכולוגיה ולמדתי אומנות במכון אבני תודה ברברה

02/07/2008 | 11:22 | מאת: ענת יריב

שלום ברברה, רוב תוכניות הלימוד וההכשרה לטיפול באומנות מבקשות תואר ראשון לרוב בתחום הטיפולי/חינוכי או באומנות - נראה לי שאת עונה על הקריטריון הזה ומבקשות לראות זיקה לכלי האומנותי, דרך שעות אומנות בפועל -לימודי האומנות שלך באבני יכולים לעזור לך, תלוי בהיקף השעות שלמדת. כך או כך אני ממליצה לך לפנות למקומות שנראים לך ולבקש מהם את הדרישות הספציפיות שלהם. בהצלחה, ענת

מנהל פורום עבודה סוציאלית